Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΕΚ- Ολυμπιακός

| Γενικά

HANDBALL PREMIER HORIZONTAL

Για την 1η αγωνιστική της Handball Premier

Βάσει της ειδικής εγκυκλίου -που εγκρίθηκε από την ΓΓΑ- για την είσοδο των ΜΜΕ στους αγώνες χάντμπολ της περιόδου 2020-2021, θα πρέπει να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία.

Για τον αγώνα ΑΕΚ- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική της Handball Premier, τα ΜΜΕ θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις διαπίστευσης με τα ονόματα των δημοσιογράφων στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, το αργότερο έως το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βάσει της εγκυκλίου  επιτρέπεται η είσοδος έως και 15 ατόμων στην εγκατάσταση (μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο), ενώ σειρά προτεραιότητας για τις διαπιστεύσεις θα έχουν αυστηρά:
1) Τα μέλη του γραφείου Τύπου της διοργανώτριας αρχής (εισέρχονται με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητάς τους).
2) Τα μέλη των γραφείων Τύπου γηπεδούχου και φιλοξενούμενου σωματείου (θα ενημερώσουν σχετικά τα σωματεία την ΟΧΕ και θα εισέρχονται με την επίδειξη της επαγγελματικής ή αστυνομικής τους ταυτότητας).
3) Δημοσιογράφοι- μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (εισέρχονται με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητάς τους).
4) Φωτογράφοι (εισέρχονται με επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας τους).
5) Εκπρόσωποι ΜΜΕ, αν δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 15 ατόμων, εισέρχονται με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η λίστα των διαπιστευμένων θα αποσταλεί για έγκριση στον ΠΣΑΤ.

Ενημερωθείτε για την εγκύκλιο, καθώς και τα υγειονομικά θέματα που αφορούν τους δημοσιογράφους

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software