Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ο Στέργιος Διαμάντης στο Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ

| Γενικά

Diamantis
Πανελλήνια αναγνώριση για έναν άνθρωπο του Χάντμπολ

Μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ελλάδος, εκλέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης και μάλιστα στην 6η θέση μεταξύ 19 υποψηφίων.

Παράγοντας με διαχρονική προσφορά στο ελληνικό χάντμπολ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Στέργιος Διαμάντης έχει καταξιωθεί στην κοινωνία της Βέροιας και παράλληλα χαίρει πανελλήνιας αναγνώρισης για το έργο που έχει επιτελέσει στις θέσεις ευθύνης που του έχουν ανατεθεί.

Ο πρόεδρος Κώστας Γκαντής και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συγχαίρουν τον Στέργιο Διαμάντη για την εκλογή του και του εύχονται μία δημιουργική θητεία.

«Σε μία δύσκολη εποχή, που το νερό πρέπει να παραμείνει κοινωνικό αγαθό για τους δημότες και να μην μετατραπεί σε προϊόν εμπορευματοποίησης, ήρθε αυτή η εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕΥΑ. Η στήριξη της οικογένειας του χάντμπολ στην υποψηφιότητά μου ήταν συγκινητική. Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους τους ανθρώπους του αθλήματος που στάθηκαν στο πλευρό μου», τόνισε ο Στέργιος Διαμάντης στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ.

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software