Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

KATATOPIA FESTIVAL IV

| Γενικά

panteio panepisthmio
Διοργάνωση φοιτητικών αγώνων το διάστημα 9-10 Μαΐου 2017

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται σε συνεργασία με την επιτροπή του Αμίλλημα Ερευνητικού Κέντρου Παιχνιδιού & Άσκησης και το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών για την διοργάνωση του Πανελλήνιου φοιτητικού πρωταθλήματος Handball στα πλαίσια των καινοτόμων αγώνων του «katatopia festival IV», σε κλειστά γυμναστήρια την Τρίτη 9 Μαΐου και την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 (τα κλειστά γυμναστήρια θα ανακοινωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής και τον καταρτισμό των ομίλων).
Για το λόγο αυτό ζητά από τους συλλόγους που βρίσκονται στην δύναμη της Ο.Χ.Ε. να αποστείλουν το συντομότερο δυνατόν τις λίστες με τα στοιχεία των αθλητών και αθλητριών οι οποίοι φοιτούν σε Ελληνικά Πανεπιστήμια ώστε να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την διοργάνωση των φοιτητικών αγώνων.
Υπεύθυνος επικοινωνίας της Ο.Χ.Ε. ο κ Βαρελτζής Γιάννης : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλ. επικοινωνίας : 6936795447



e-genius.gr ...intelligent web software