Αποφάσεις Αθλητικής Δικαστή (19/3/2019)

374705 ΔΙΚΑΣΤΗΣ
Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

1) Στο Αθλητικό Σωματείο «ΠΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ». Απορρίπτει αίτημα αναβολής, κηρύσσει αθώο το σωματείο, ακυρώνει την απόφαση για κατακύρωση του αγώνα εις βάρος του σωματείου με σκορ 10-0, ορίζει τη διεξαγωγή νέου αγώνα μεταξύ των δύο σωματείων κατόπιν ενημέρωσης αμφοτέρων των σωματείων από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

2) Στον αθλητή του Σωματείου «ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» Ιωάννη ΜΠΙΤΣΙΑΝΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
3) Στον αθλητή του Σωματείου «Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ» Κωνσταντίνο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
4) Στον αθλητή του Σωματείου «Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» Αθανάσιο ΚΩΣΤΑΚΙΔΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
5 α) Στον αθλητή του Σωματείου «ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ» Ελευθέριο ΜΠΟΥΤΟ, αναβλήθηκε.
β) Στο αθλητή του Σωματείου «Α.Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ» Αντώνιο ΒΕΖΥΡΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης..6) Στον αθλητή του Σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π» ΤΟΝΙΑΖΖΟ ΛΕΜΟΣ Patric A., κατ’ επιτρεπτή μεταβολή στο άρθρο 4 παρ.2 δ΄ του πειθαρχικού κανονισμού επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
7) Στον αθλητή του Σωματείου «ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Σ. ΒΥΡΩΝΑ» Γεώργιο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή στο άρθρο 4 παρ.1 του πειθαρχικού κανονισμού επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
8) Στον αθλητή του Σωματείου «Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» Ευθύμιο ΝΤΑΜΑΡΗ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
9) Στον Νικόλαο ΒΛΑΧΟΣΠΥΡΟ μέλος του Δ.Σ. του σωματείου «Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ» επιβάλλει πρόσκαιρη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς και λοιπούς χώρους εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός

10) Στον αθλητή του Σωματείου «ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Μ. ΛΑΜΙΑΣ 2010 » Ιωάννη ΓΚΟΥΡΛΙΑ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
11) Στον αθλητή του Σωματείου «ΓΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Χρήστο ΠΡΙΟΒΟΥΛΟ, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.
12) Στον αρχηγό αποστολής του Σωματείου «Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ» Κωνσταντίνο ΑΛΕΞΙΟΥ, επιβλήθηκε ποινή της έγγραφης επίπληξης, ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.
13) Στον αθλητή του Σωματείου «Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ» Ιωάννη ΤΑΟΥΣΑΝΗ, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή στο άρθρο 4 παρ.2 δ΄ του Πειθαρχικού Κανονισμού επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.