Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΨΑΛΗ

| Γενικά

kapsalis2
Ανακοινώσεις από ΣΥΠΧΕ, ΚΕΔ, ΕΣΧΒΔΕ, ΠΑΟΚ, Διομήδη Άργους, ΟΦΝΙ

Φορείς και σωματεία του ελληνικού χάντμπολ αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο τον πρώην Αντιπρόεδρο της ΟΧΕ που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 59 ετών.

ΣΥΠΧΕ
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σκάρλος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος εκφράζουν τα θερμά τους συλληπτήρια στην οικογένεια του πρώην Αντιπροέδρου της ΟΧΕ Χρήστου Καψάλη.

ΚΕΔ
Ο Πρόεδρος Σωτήρης Μίγκας και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΟΧΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Χρήστου Καψάλη. Ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ υπήρχε ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του αθλήματος με πολύτιμη και πολυετή προσφορά.

ΕΣΧΒΔΕ
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του Χρήστου Καψάλη.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος του και την πολύτιμη προσφορά του στο χάντμπολ. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

ΠΑΟΚ
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Καψάλη, μέλους της οικογένειας του Φίλιππου Βέροιας, της ΟΧΕ και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού και του χάντμπολ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Διομήδης Άργους
Σύσσωμη η οικογένεια του Διομήδη εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον χαμό του Χρήστου Καψάλη, ο οποίος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους φίλους του αθλήματος, με τεράστια προσφορά στον Φίλιππο Βέροιας, αλλά και στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.
Το άθλημά μας χρωστάει πολλά στον Χρήστο, αφού η αγάπη και το όραμά του για την χειροσφαίριση συνετέλεσαν στην ανάπτυξη και την προώθησή της.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και στο φίλιο σωματείο της Βέροιας.

ΟΦΝ Ιωνίας
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. , οι προπονητές και οι αθλητές του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Χρήστου Καψάλη ,ενός από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ελληνικής χειροσφαίρισης.
Ενός ανθρώπου που εργάσθηκε με ανιδιοτέλεια για την καθιέρωση του αγαπημένους μας αθλήματος. Από σήμερα το άθλημα μας είναι πραγματικά φτωχότερο.
Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Χρήστο.

 



e-genius.gr ...intelligent web software