Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

BE ACTIVE ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

| Ανάπτυξη

sh 22
Με επιτυχία έγινε το «Street Handball – Παιχνίδι για το Παιδί» στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «Be Active Hellas 2017»

 

Με ιδιαίτερη αγωνιστική και εξωαγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 μπροστά στο Δημαρχείο του Δήμου Βύρωνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «Be Active Hellas 2017» το «Street Handball – Παιχνίδι για το Παιδί» σε συνεργασία με, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού) και τον υπεύθυνο του προγράμματος BEACTIVE κ Καρακάση Διονύση, την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και την Επιτροπή Ανάπτυξης (ΕΑΠ/ΟΧΕ), την Σχολική Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κα Βούξινου Ανδριανή, και υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα (τμήμα αθλητισμού).

Στους αγώνες συμμετείχαν 290 αγόρια και κορίτσια Α΄/θμιας και Β΄/θμιας εκπαίδευσης από σχολεία της περιοχής του Δήμου Βύρωνα. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου αλλά και σχολικών ειδών για παιδιά που χρήζουν βοήθειας.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ Κατωπόδης Α., ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Αγγέλου Κ., οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Βύρωνα κ Καραγιάννης Μ. και Σπυρόπουλος Χ., τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κοι Κόνσουλας Π., Κριετσιώτης Γ., Μπαντής Μ., Σωτηρόπουλος Α., Δάφνη Π., τα μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού κοι Πανώργιας Π., Βαλμάς Η., Ραμαντάνης Ν., ο διευθυντής αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα κ Μοναστηριώτης Γ., Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) Κ Σταματιάδης Κ., ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αττικής κ Σταυρακάκης Δ. Επίσης παρευρέθηκαν και πολλοί Βετεράνοι πρωταθλητές των ομάδων του Αθηναϊκού ΑΣΒ της Νέας Ελβετίας και άλλων συλλόγων όπως, οι Μπακουλοπούλου Κ., Μαυρίδου Α., Μουρτζίνου Κ., Καραλής Σ., Μαγγιώρος Χ., Κοντός Ν., Μαρίνος Δ., Αλεπουδέας Σ., Μαντζόπουλος Ε. κ.α.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Αθηναϊκός ΑΣΒ σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή τίμησε με αναμνηστική πλακέτα την Χάλκινη Παραολυμπιονίκη του Boccia Νέντα Άννα-Εντέλα, τον Δήμαρχο Βύρωνα καθώς και τους συνδιοργανωτές του «Street Handball-Παιχνίδι για το Παιδί».

Η διοικούσα επιτροπή του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΣΒ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες τις σε όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της πολύ σημαντικής εκδήλωσης «Παιχνίδι για το Παιδί» και ιδιαίτερα τους εθελοντές γονείς και τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, αλλά και όσους παρευρέθηκαν στην μεγάλη γιορτή του Χάντμπολ.



e-genius.gr ...intelligent web software