Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FINAL-8

| Ανάπτυξη

P4100014
Τελική φάση του 38ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων

Από το Δημαρχείο Βέροιας ξεκίνησε η διοργάνωση της τελικής φάσης του 38ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, με την καθιερωμένη παρουσίαση του Final-8.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιατζίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής και οι εκπρόσωποι του ΚΑΠΑ Βέροιας, του Φιλίππου Βέροιας και της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, καλωσόρισαν τους αθλητές στη «μητρόπολη» του ελληνικού χάντμπολ.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Κώστας Βοργιαζίδης (Δήμαρχος Βέροιας): «Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του 38ου πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τη σχέση της Βέροιας με το χάντμπολ. Η πόλη μας θεωρείται η… μητέρα του αθλήματος και νιώθουμε μεγάλη οικειότητα με τη φιλοξενία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Ευχόμαστε να γίνουν καλοί αγώνες, οι αθλητές να είναι υγιείς και να νικήσει ο καλύτερος. Επίσης, ελπίζουμε οι αποστολές των ομάδων στον ελεύθερο χρόνο τους να δουν τα θέλγητρα της φιλόξενης πόλης μας».

Κώστας Βιολιτζής (μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ): «Όπως πολύ εύστοχα λέτε στο σύνθημα της διοργάνωσης ότι το χάντμπολ είναι στο DNA της Βέροιας, έτσι κι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες χαντμπολικοί λέμε ότι νιώθουμε σαν στο σπίτι μας όταν ερχόμαστε στη Βέροια. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς που διοργανώνεται εδώ η τελική φάση. Ευχαριστούμε θερμά το δήμο Βέροιας, αλλά και το ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας για τη διαχρονική στήριξη στο άθλημα. Εύχομαι στους αθλητές να είναι υγιής και να δούμε όμορφους αγώνες. Στο χάντμπολ έχουμε την ευτυχία να υπηρετούμε ένα καθαρό άθλημα, στο οποίο κερδίζει ο καλύτερος και παράλληλα διαμορφώνονται διαχρονικές σχέσεις. Καλή επιτυχία σε όλους».

Στέργιος Διαμάντης (Πρόεδρος ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας): «Για μένα είναι ξεχωριστή τιμή ως πρόεδρος στο νομικό πρόσωπο να φιλοξενεί η πόλη μου την τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος. Προέρχομαι από το χάντμπολ και η πρώτη μου αποστολή ως έφορος ήταν το 1983 στο Κιλκίς σε τελική φάση εφήβων. Είμαι πολύ συγκινημένος βλέποντας εφήβους που μεγάλωσαν και σήμερα είναι προπονητές και υπηρετούν το άθλημα. Χαίρομαι επειδή σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν αρκετές ιστορικές ομάδες και έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα στο θεσμό. Εμείς, ως νομικό πρόσωπο θα είμαστε κοντά στο άθλημα, άλλωστε μπροστά μας υπάρχει και η πρόκληση του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021, για την ανάληψη του οποίου συγχαίρουμε την ΟΧΕ. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν και βέβαια τους εθελοντές μας που διαχρονικά στηρίζουν τις δράσεις μας».

Διονύσης Ντόβας (Πρόεδρος ΕΣΧ Κεντρικής Μακεδονίας): «Η Ένωση μας έχει στις τάξεις της σωματεία που έχουν γράψει ιστορία στην τελική φάση εφήβων. Εκτός από τον Φίλιππο, που δίκαια είναι στην κορυφή, υπάρχουν ο Αρχέλαος Κατερίνης, ο Ζαφειράκης Νάουσας, η ΓΕΒ, ο Ποσειδών Βέροιας, ο Αερωπός, ο Μέγας Αλεξανδρος Γιαννίτσων, ομάδες με συμμετοχές και διακρίσεις. Καλή επιτυχία σε όλες τις αποστολές. Ευελπιστούμε ότι θα δούμε χάντμπολ υψηλού επιπέδου. Από την πλευρά μας καταβάλλαμε κάθε προσπάθεια ώστε όλα να κυλήσουν άψογα».

Γιώργος Ξυλογιάννης (Γενικός Γραμματέας Φιλίππου Βέροιας): «Εύχομαι από την πλευρά μας καλούς αγώνες, με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς. Πράγματι, το χάντμπολ είναι στο DNA του Φιλίππου και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Δεν θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Ελπίζουμε όλες οι ομάδες να απολαύσουν τη διαμονή τους».

Από πλευράς των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν οι εκπρόσωποι των Φιλίππου Βέροιας, ΑΣΕ Δούκα, Άρη Νικαίας και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Τάσος Χατζηπαρασίδης (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Όλες οι αναπτυξιακές δράσεις δίνουν την ευκαιρία να οικοδομηθούν και να σφυρηλατηθούν σχέσεις ζωής. Όλοι εδώ είμαστε φίλοι και εύχομαι το ίδιο να συνεχίσει να γίνεται. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και όσους συνέβαλλαν με το υστέρημα και τον ελεύθερο χρόνο τους για να υπάρξει μία άρτια διοργάνωση».

Δημήτρης Τριανταφυλλίδης (αθλητής Φιλίππου Βέροιας): «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Πιστεύω ότι όλοι είναι προετοιμασμένοι για να δώσουν πολύ δυνατούς αγώνες».

Δήμος Σαμαράς (προπονητής ΑΣΕ Δούκα): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη συμμετοχή μας στην τελική φάση. Ελπίζουμε να γίνουν αγώνες- διαφήμιση σε γεμάτα γήπεδα και να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στο άθλημα. Καλή επιτυχία και υγεία για όλους».

Παναγιώτης Κολλύρης (αθλητής ΑΣΕ Δούκα): «Όλες οι ομάδες βρίσκονται άξια σε αυτή την τελική φάση και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία και καλούς αγώνες».

Παναγιώτης Γούσιος (προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές. Πάντα είναι πολύ ωραίο να παίζεις χάντμπολ στη Βέροια, δίνει μία ρομαντικότητα σε όλους εμάς τους ανθρώπους του χώρου. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ».

Ηλίας Ελέτα (αθλητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Αυτό το τουρνουά θα είναι πολύ ενδιαφέρον, με αρκετές δυνατές ομάδες και πολλά ντέρμπι. Αυτό κεντρίζει το ενδιαφέρον ακόμη κι εκείνων που δεν γνωρίζουν καλά το άθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους».

Γιάννης Γρηγοράκης (προπονητής Άρη Νίκαιας): «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε μεταξύ των καλύτερων οκτώ ομάδων, και οι αθλητές μας βρίσκονται μεταξύ αθλητών που αποτελούν την αφρόκρεμα των αθλητών σε αυτή την ηλικία. Είναι ιδιαίτερο να παίζεις στη Βέροια. Καλή επιτυχία σε όλους».

Κώστας Βλάχος (αθλητής Άρη Νίκαιας): «Ήρθαμε σε μία πόλη που φημίζεται για το χάντμπολ της και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, με καλούς αγώνες, χωρίς τραυματισμούς».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software