Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΝΕΑ «ΚΥΨΕΛΗ» ΓΙΑ ΤΟ BEACH HANDBALL

| Beach Handball

keraty
Επίσκεψη στον «Πολυχώρο Λιπασμάτων» για την δημιουργία γηπέδου

Μία νέα, μόνιμη εγκατάσταση για το Beach Handball ετοιμάζεται στην Δραπετσώνα, στο παραλιακό μέτωπο του «Πολυχώρου Λιπασμάτων». 

Για τον λόγο αυτό το μέλος της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ Γιώργος Μπεμπέτσος και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού
Κερατσινίου Γιώργος Οικονόμου είχαν συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Σταυρούλα Συράκου.
Οι κ.κ. Μπεμπέτσος και Οικονόμου επισκέφθηκαν τον χώρο του πρώην
Εργοστασίου Λιπασμάτων, όπου εκτελούνται, ήδη, εργασίες συνολικής ανάπλασης και διευθέτησης του από την Δημοτική Αρχή (δημιουργία παιδοτόπων, πεζοδρόμων, ποδηλατοδρόμων, χώρων αναψυχής και άθλησης νεολαίας).
Εν συνεχεία, η Αντιδήμαρχος τους παρουσίασε τα σχέδια χωροθέτησης του γηπέδου και την γενική περιγραφή της εγκατάστασης.
Από πλευράς ΟΧΕ, τέθηκαν οι προδιαγραφές τις οποίες πρέπει να πληροί η εγκατάσταση προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διοργανώσεις ευρύτερες του τοπικού χαρακτήρα, όπως χαλαζιακή άμμος, ηλεκτροφωτισμός, αποδυτήρια, περίφραξη, κερκίδα θεατών, αναψυκτήριο, δίκτυα, υποστηρικτικοί χώροι κ.λ.π.
Η κ. Συράκου διαβεβαίωσε πως στην τελική της μορφή η εγκατάσταση θα περιλαμβάνει τις περισσότερες των παραπάνω προδιαγραφών.
Επίσης ζητήθηκε αφ' ενός μεν η συνεργασία της ΟΧΕ με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να διευθετηθούν - με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - τα σχετικά θέματα, εφ' ετέρου δε η διαρκής χρήση του γηπέδου.
Καθώς η πρώτη φάση των έργων (τα οποία βρίσκονται εντός των χρονοδιαγραμμάτων τους) αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Μαΐου 2018, η ΕΣΧΑ προτίθεται να διοργανώσει εκεί, το ερχόμενο καλοκαίρι, ηλικιακά και τοπικά τουρνουά, ενώ, από το 2019 (οπότε και προγραμματίζεται η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων), η ΟΧΕ θα μπορεί να το χρησιμοποιεί ως προπονητήριο των εθνικών ομάδων και χώρο διεξαγωγής ενός εκ των τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball, με την προοπτική ένταξης του τουρνουά στο ebt (European Beach Handball Tour, http://www.eurohandball-beachtour.com/desktopdefault.aspx/tabid-13/), εφ' όσον, βέβαια, πληρούνται οι αντίστοιχες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής
Ομοσπονδίας.

*Στην φωτογραφία, από αριστερά, ο κ. Οικονόμου, η κ. Συράκου και ο κ. Μπεμπέτσος.

 



e-genius.gr ...intelligent web software