Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

10η στον κόσμο η Εθνική Γυναικών

| Beach Handball

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball της Κίνας με την Εθνική Γυναικών να κατακτά την 10η θέση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τελευταίο παιχνίδι του έχασε 2-1 στα σουτ άουτ από το Βιετνάμ.

«Μας έλειπαν οι αγώνες, δυσκολευτήκαμε να βρούμε ρυθμό, ειδικά στην αρχή. Στη συνέχεια κάναμε καλύτερα παιχνίδια. Χάσαμε την πρόκριση στην 8αδα στο ένα σουτ απέναντι στην Ολλανδία. Αντιμετωπίσαμε Γερμανία, Δανία, Ολλανδία που προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Δυστυχώς είχαμε μεγάλη ατυχία και στην κλήρωση. Η ομάδα έχει ανανεωθεί και θα ανανεωθεί και άλλο, αλλά χρειάζεται χρόνος για τις νέες αθλήτριες. Πρέπει να επενδύσουμε περισσότερο, να κάνουμε 2-3 καμπ μέσα στη χρονιά και να έχουμε φιλικά μέσα στην προετοιμασία μας. Επόμενος στόχος είναι το EURO 2025 που έχουμε προκριθεί ήδη, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να μας καλέσουν στο Global Tour στην Ισπανία τον Αύγουστο», δήλωσε η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη.

ΒΙΕΤΝΑΜ- ΕΛΛΑΔΑ 2-1
Τα σετ: 30-28, 24-32, 8-6
ΕΛΛΑΔΑ (Καραντώνη- Δημητρίου): Μ. Κεπεσίδου 2, Κερλίδη 10, Ποιμενίδου, Παπαδοπούλου 14, Καλοϊδή, Σεβδίλη, Μούρνου 20, Τροχίδου 6, Ν. Κεπεσίδου, Μάστακα 14.

 



e-genius.gr ...intelligent web software