Η DELOUSIL… παίζει και φέτος χάντμπολ!

| Beach Handball

Delousil RollUpBanner 85x200 Cosmetics LR page 0001
Υποστηρικτής των Εθνικών ομάδων Γυναικών Beach Handball και σάλας

Η Επιτροπή Beach Handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει με χαρά την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία SJA και τα προϊόντα DELOUSIL.

Η συνεργασία ξεκίνησε το 2018 με την DELOUSIL να είναι στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, συνεχίστηκε το 2019 στο ΕURO, τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας και στα World Beach Games, ενώ φέτος η συνεργασία θα αφορά το EURO 2021.

Μάλιστα η DELOUSIL θα υποστηρίξει και την προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών σάλας στα προκριματικά του EURO 2022 που θα διεξαχθούν το προσεχές τριήμερο (4-6) στη Βέροια.

Ο Managing Director της SJA Τάκης Σχίζας δήλωσε: «Για 4η χρονιά η εταιρεία SJA με τα προϊόντα DELOUSIL βρίσκεται κοντά στο Ελληνικό χάντμπολ, υποστηρίζοντας θερμά το ραγδαία αναπτυσσόμενο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό άθλημα του Beach Handball. Ειδικότερα δε, η παρουσία μας δίπλα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Εθνική μας ομάδα Γυναικών, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Είμαστε σίγουροι ότι οι διεθνείς αθλήτριές μας και το τεχνικό επιτελείο έχουν να μας προσφέρουν και άλλες μεγάλες επιτυχίες. Φέτος μάλιστα η χαρά μας είναι διπλή γιατί θα στηρίξουμε και τις προσπάθειες της Εθνικής Γυναικών σάλας στα προκριματικά του ΕURO 2022. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας».

Η σειρά Delousil
Τα προϊόντα DELOUSIL - The Care Element αποτελούν μια συνεχώς αναπτυσσόμενη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Με προτεραιότητα τη φροντίδα και την υγιεινή του ανθρώπου, τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα Delousil -The Care Element είναι δερματολογικά ελεγμένα, γι’ αυτό είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. Τα συμπληρώματα διατροφής Delousil είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. και αποτελούν την ιδανικότερη ενίσχυση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού. Με δυναμική παρουσία στο χώρο των Φαρμακείων, η σειρά DELOUSIL – The Care Element έχει γίνει γνωστή, έχει καθιερωθεί και γι’ αυτό είναι πλέον απαραίτητη σε κάθε οικογένεια. Η πλούσια σειρά αντιηλιακών DELOUSIL SUN μαζί με τη σταθερά εξελισσόμενη σειρά καλλυντικών DELOUSIL – The Care Element, προσφέρουν όμορφες προτάσεις για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!

Θωρακίστε τον οργανισμό σας με το Medicair Medistus Antivirus
Το Medicair Medistus Antivirus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε παστίλιες και αποτελεί φυσική προστασία της υγείας σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης. Η τακτική χρήση των παστίλιων Medistus Antivirus σε εποχές αυξημένου κινδύνου λοιμώξεων των αεραγωγών συμβάλλει στην προστασία από ιούς και βακτήρια που ευθύνονται για αναπνευστικές λοιμώξεις, σχηματίζοντας ένα φυσικό προστατευτικό φραγμό στο στοματικό και φαρυγγικό βλεννογόνο. Οι ενεργές ουσίες του αποστάγματος Kistosyn 200 καλύπτουν σαν ένας προστατευτικός φραγμός τις μεμβράνες του βλεννογόνου του στόματος και του λαιμού. Αυτό συμβάλλει στην απόκρουση των ιών και βακτηρίων πριν αυτά εισέλθουν στο σώμα. Το ενεργό συστατικό Kistosyn 200 περιέχει μόνο φυσικές ουσίες, βασισμένες στα φυτά.
- 100% φυσικό ενεργό συστατικό
- Χωρίς χρωστικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά
- Χωρίς ζάχαρη, λακτόζη και γλουτένη

Η Ομοσπονδία και η Επιτροπή Beach Handball ευχαριστούν θερμά την εταιρεία SJA και τον Managing Director Τάκη Σχίζα για την έμπρακτη στήριξή τους στο άθλημα.