Η CAP Sport (ξανά) στο πλευρό του Beach Handball

| Beach Handball

CAP page 001
Υποστηρικτής του 21ου Πρωταθλήματος και 7ου Κυπέλλου Ελλάδος

Η Επιτροπή Beach Handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει με χαρά ότι για 6η συνεχόμενη σεζόν η CAP Sport θα είναι υποστηρικτής του ελληνικού Βeach Ηandball.
Ειδικότερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο εν μέσω πανδημίας η CAP Sport ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και θα στηρίξει το 21ο Πρωτάθλημα και το 7ο Κύπελλο Ελλάδος που θα διοργανωθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2020 στο Avant Garde Sports Club στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας τις εμφανίσεις των στελεχών.
Η εταιρεία CAP έχει συνδέσει το όνομα της με όλες τις επιτυχίες του ελληνικού Βeach Ηandball.
Με ρούχα της CAP οι Εθνικές ομάδες αγωνίστηκαν στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα (2015), στο EURO Κ16 της Πορτογαλίας (2016), στο EURO Γυναικών της Κροατίας (2017), στο EURO K18 του Μαυροβουνίου (2018), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν (2018), στο EURO Γυναικών της Πολωνίας (2019), στα World Beach Games της Ντόχα (2019) και στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας (2019), όπου μάλιστα η CAP ήταν χορηγός ιματισμού όλης της Ελληνικής αποστολής μέσω της συνεργασίας της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ ευχαριστεί θερμά την CAP Sport και ειδικότερα τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Μισαηλίδη.