Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Η DELOUSIL… παίζει Beach Handball

| Beach Handball

IMG 20190516 163228 Αντίγραφο
Στο πλευρό της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Εθνικής Γυναικών

Η Επιτροπή Beach Handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει με χαρά την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία SJA και τα προϊόντα DELOUSIL.

Η συνεργασία ξεκίνησε πέρσι με την DELOUSIL να είναι στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν και θα συνεχιστεί την φετινή σεζόν, πιο διευρυμένα και πιο οργανωμένα.

Η SJA και τα προϊόντα DELOUSIL θα είναι υποστηρικτές της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Εθνικής Γυναικών στον δρόμο για το EURO 2019 (Πολωνία, 1-7 Ιουλίου), τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες (Πάτρα, 25-31 Αυγούστου) και τα World Beach Games (Σαν Ντιέγκο, 9-14 Οκτωβρίου), ενώ θα είναι και χορηγοί του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball Ανδρών- Γυναικών.

Ο Managing Director της SJA Τάκης Σχίζας δήλωσε: «Για τρίτη συνεχή χρονιά η εταιρεία SJA με τα προϊόντα DELOUSIL βρίσκεται κοντά στο Ελληνικό Beach Handball, υποστηρίζοντας θερμά το ραγδαία αναπτυσσόμενο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό αυτό άθλημα. Ειδικότερα δε, η παρουσία μας δίπλα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Εθνική μας ομάδα Γυναικών, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Είμαστε σίγουροι ότι οι διεθνείς αθλήτριές μας και το τεχνικό επιτελείο έχουν να μας προσφέρουν και άλλες μεγάλες επιτυχίες».

Η σειρά Delousil
Τα προϊόντα DELOUSIL - The Care Element αποτελούν μια συνεχώς αναπτυσσόμενη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Με προτεραιότητα τη φροντίδα και την υγιεινή του ανθρώπου, τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα Delousil -The Care Element είναι δερματολογικά ελεγμένα, γι’ αυτό είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. Τα συμπληρώματα διατροφής Delousil είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. και αποτελούν την ιδανικότερη ενίσχυση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού. Με δυναμική παρουσία στο χώρο των Φαρμακείων, η σειρά DELOUSIL – The Care Element έχει γίνει γνωστή, έχει καθιερωθεί και γι’ αυτό είναι πλέον απαραίτητη σε κάθε οικογένεια. Η πλούσια σειρά αντιηλιακών DELOUSIL SUN μαζί με τη σταθερά εξελισσόμενη σειρά καλλυντικών DELOUSIL – The Care Element, προσφέρουν όμορφες προτάσεις για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!

*Στην φωτογραφία ο Managing Director της SJA Τάκης Σχίζας και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΟΧΕ και μέλος της Επιτροπής Beach Handball Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

 



e-genius.gr ...intelligent web software