ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Η DELOUSIL

| Beach Handball

37900282 10155810232491158 4329204872613199872 n
Υποστηρικτής της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Beach Handball

Άλλη μία συνεργασία για τις Εθνικές ομάδες Beach Handball εγκαινιάζεται στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καζάν.

Η εταιρεία SJA με τα προϊόντα DELOUSIL στηρίζουν για δεύτερη χρονιά το Beach Handball, ωστόσο από φέτος βρίσκονται στο πλευρό και των Εθνικών μας ομάδων.

Ο Managing Director της SJA Άγγελος Σχίζας δήλωσε: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία SJA με τα προϊόντα DELOUSIL βρίσκεται κοντά στο ελληνικό Beach Handball, υποστηρίζοντας θερμά το πολλά υποσχόμενο αυτό άθλημα. Η προσπάθεια όλων των ομάδων είναι εντυπωσιακή με ιδιαίτερη αναφορά στην Εθνική Γυναικών, που ενώ λαμβάνει μέρος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά, έχει ήδη προκριθεί στους οκτώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αγώνες».

Η σειρά Delousil
Τα προϊόντα DELOUSIL αποτελούν μια συνεχώς αναπτυσσόμενη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Με προτεραιότητα τη φροντίδα και την υγιεινή του ανθρώπου, τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα Delousil είναι δερματολογικά ελεγμένα, γι’ αυτό είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. Τα συμπληρώματα διατροφής Delousil είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. και αποτελούν την ιδανικότερη ενίσχυση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού. Με δυναμική παρουσία στο χώρο των Φαρμακείων, η σειρά DELOUSIL έχει γίνει γνωστή, έχει καθιερωθεί και γι’ αυτό είναι πλέον απαραίτητη σε κάθε οικογένεια.