Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ- ΠΑΟΚ (17/2, 18:00)

| Α1 Γυναικών

Κρίνεται η πρωτιά στην Α1 Γυναικών και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς

Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει η 12η αγωνιστική της A1 Γυναικών. 

Ο ΟΦΝ Ιωνίας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 18:00 (live streaming από sportshero.gr) σε ένα ματς που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, όπου προκρίνονται οι δύο πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στους 20 πόντους και παίζει για τρία αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία και ήττα έως πέντε γκολ διαφορά) μετά την νίκη του με 26-20 στη Μίκρα στον Α’ γύρο.
Η νταμπλούχος Ελλάδας από την άλλη πλευρά βρίσκεται στους 18 πόντους και θέλει μόνο την νίκη και μάλιστα με διαφορά άνω των έξι τερμάτων για να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου είπε: «Ουσιαστικά τώρα αρχίζει για εμάς το πρωτάθλημα. Περιμένουμε πώς και πώς ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν ισάξιο αντίπαλο. Είναι άσχημο να δίνεις δύο όλα κι όλα δυνατά παιχνίδια στην κανονική περίοδο, γιατί είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό. Η Νέα Ιωνία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με τη στόφα της πρωταθλήτριας. Στόχος μας για το αυριανό παιχνίδι είναι η νίκη. Αν θα καλύψουμε ή όχι τη διαφορά των έξι γκολ, θα έλεγα ότι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Η Νέα Ιωνία έχει κατακτήσει τίτλους παίζοντας και με μειονέκτημα έδρας. Το πλεονέκτημα έδρας δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, σημασία έχει, όταν έρθει ο καιρός για τους τελικούς, εκεί να παρουσιαστείς με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση και τον καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χρήστος Τζουβάρας σχολίασε: «Θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στη συνδιεκδικήτρια και νταμπλούχο Νέα Ιωνία, αυτός είναι ο στόχος μας, δεν θα παρουσιαστούμε στο παιχνίδι για να διαφυλάξουμε το συν έξι του Α’ γύρου. Είμαστε πλήρεις, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Το κακό για εμάς, όπως και για τη Νέα Ιωνία, είναι η έλλειψη δύσκολων αγώνων στο πρωτάθλημα. Εμείς, είχαμε την ευκαιρία πριν από μερικές ημέρες να παίξουμε δύο πολύ δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και να δούμε κάποια πράγματα, όμως η απουσία δυνατών αγώνων έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχει τον ρυθμό που θέλεις».

 



e-genius.gr ...intelligent web software