Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών 2024-2025 (2η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Α1 Γυναικών

Σπίτι του Χάντμπολ 15:00, ΠΑΟΚ- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
(Αγγελίδης- Βιολιτζής, Σαμαράς)
https://www.youtube.com/watch?v=clDNM6Z1_n0

Ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους.
Στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ νίκησε 39-19 στο Καματερό, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος ηττήθηκε εντός έδρας 42-16 από το Πανόραμα.
Οι φιλοξενούμενες θα παραταχτούν χωρίς την Πατσάνη που έσπασε τη μύτη της στο ματς με το Πανόραμα.

Δηλώσεις
Πένυ Αργυροπούλου (διεθνής πίβοτ): «Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την φετινή σεζόν, θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Μία ομάδα με αρκετά νεανικό ρόστερ, το οποίο θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Είναι ένας αγώνας ο οποίος απαιτεί πολύ συγκέντρωση, ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η νίκη, ερχόμενη όμως από μία εμφάνιση αντάξια των δυνατοτήτων μας».
Κύρος Σαράφης (τεχνικός Μέγα Αλέξανδρου): «Το παιχνίδι ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολο και έχει γίνει ακόμα δυσκολότερο με τις απουσίες που έχουμε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η πραγματικότητα είναι ότι βάσει της δυναμικής μας υπάρχουν άλλα παιχνίδια που μπορούμε να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα».

ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Προδρομίδης)

https://www.youtube.com/watch?v=mpyFyajrxGU
Πρώτο ματς εντός έδρας για την ΑΕΚ που έχει φέτος υψηλές βλέψεις. Με απόφαση του σωματείου η είσοδος για το γήπεδο στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ελεύθερη. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ ηττήθηκε 28-19 από την πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία.
Η Πυλαία που κατεβαίνει με τον τίτλο του αουτσάιντερ στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 32-20 εντός έδρας από την Αναγέννηση Άρτας.

Δηλώσεις
Βύρων Παπαδόπουλος (τεχνικός ΑΕΚ): «Είναι ένα ματς που το περιμένουμε καιρό. Ήταν μια πολύ ωραία κίνηση της διοίκησης να δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να δει το παιχνίδι χωρίς εισιτήριο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Στόχος φυσικά είναι οι δύο πόντοι σε συνδυασμό με μία πολύ καλή εμφάνιση. Η Πυλαία είναι μια ομάδα με έμπειρες παίκτριες και νέο προπονητή που έχει όρεξη και δεν θα πέσουμε στην παγίδα ότι έχει αποδυναμωθεί».
Διονύσης Καραγκιοζόπουλος (προπονητής Πυλαίας): «Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ στην έδρα της μια ομάδα που έχει άλλους στόχους και είναι φαβορί για την αναμέτρηση. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος ούτε να φοβηθούμε το παιχνίδι. Η συγκέντρωση και τα λάθη θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού».

Γ. Χαλκίδης 18:00, Άρης Νικαίας- ΑΕΠ Πανόραμα
(Καρυδάκης- Μπράμου, Βέργος)

Ο Άρης Νικαίας μετά το σπουδαίο «διπλό» με 22-21 στην έδρα του Εθνικού Κοζάνης υποδέχεται το Πανόραμα που νίκησε εμφατικά με 42-16 τον Μέγα Αλέξανδρο στα Γιαννιτσά σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Δηλώσεις
Νίκος Σκοδριάνος (τεχνικός Άρη): «Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και νεανική ομάδα, η οποία διαθέτει και έναν αξιόλογο προπονητή. Εμείς δουλεύουμε ακόμα σκληρά ώστε η ομάδα να αφομοιώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα καινούρια στοιχεία που θέλουμε βάλουμε στο παιχνίδι μας. Ωστόσο, θέλουμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο το οποίο έχουμε σχεδιάσει».
Γιώργος Βακάλης (τεχνικός Πανοράματος): «Την 1η αγωνιστική απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών κάναμε μία επαγγελματική νίκη και όλα τα κορίτσια έδειξαν όρεξη και μεγάλη διάθεση, σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό. Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς, παίζουμε εκτός έδρας. Ο Άρης είναι μια ομάδα που πιστεύω θα παραμείνει εύκολα στην Α1. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη».



e-genius.gr ...intelligent web software