Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 γυναικών: Η προαναγγελία της 11ης αγωνιστικής (14-15/1)

| Α1 Γυναικών

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου

Αναγέννηση Άρτας - Νέα Ιωνία
Γυμναστήριο: Άρτας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος -Κυριακού
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@artagoalTV/streams
Η πρωτοπόρος και αήττητη της Α1 Γυναικών, Νέα Ιωνία,δοκιμάζεται στην έδρα της Αναγέννησης Άρτας και αυτή είναι η πρώτη δύσκολη εκτός έδρας αποστολήγια την ομάδα του Σάσα Ζιβούλοβιτς, καθώς στον πρώτο γύρο ήταν γηπεδούχος στα ντέρμπι του πρωταθλήματος.
Η Αναγέννηση, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς έχει ηττηθεί έως τώρα μόνο από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις (Νέα Ιωνία, Πυλαία, ΠΑΟΚ).
Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στην Αθήνα, η Νέα Ιωνία είχε επικρατήσει με 21-15.

ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Γυμναστήριο: Καματερού
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Φωτακίδης - Μπράμου
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=fxe7jTRlJ_A
Η δεύτερη της βαθμολογίας, Πυλαία, ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Καματερού, που βρίσκεται στην 7η θέση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ηττηθεί έχως τώρα μόνο από τη Νέα Ιωνία και μετρά τρεις σερί νίκες, ενώ ο ΓΑΣ Καματερού προέρχεται από ήττα στο Πανόραμα.
Στον πρώτο γύρο η Πυλαία είχε επικρατήσει με 30-22.

ΠΑΟΚ Mateco- AEΠ Πανόραμα
Γυμναστήριο: Μίκρας
Ώρα: 19:30
Διαιτητές: Γράψας- Παπούλιας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=95O3DaONiFE
Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογιας είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στο Πανόραμα,το οποίο σκαρφάλωσε εσχάτως στην έκτη θέση. Έως τώρα ο ΠΑΟΚ σκοράρει κατά μέσο όρο 32,2 γκολ και έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ενώ δέχεται 18,3 γκολ. Οι αντίστοιχες επιδόσεις για το Πανόραμα είναι τα 27,8 γκολ στην επίθεση και τα 28,5 στην άμυνα.
Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 19-35.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023
ΑΕΚ- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού

Γυμναστήριο: ΟΑΚΑ
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Καρυδάκης- Γιακαλής
Μετάδοση:
H AEK που ενισχύθηκε στην χειμερινή περίοδο με τις προσθήκες των Γκόμες, Λεβαντόφσκι και Κοντοστεργίου,υποδέχεται τον Κορυδαλλό με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τη Νέα Ιωνία.
Η Ένωση, που βρίσκεται σταθερά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση απέναντι στον Κορυδαλλο που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ είχε επιρκατήσει με 21-29.



e-genius.gr ...intelligent web software