Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΠ Πανόραμα (2/10, 16:00)

| Α1 Γυναικών

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στο Καματερό με την τοπική ομάδα να υποδέχεται το Πανόραμα στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών.

Ο ΓΑΣ Καματερού με τον Μενέλαο Δανήλο για ακόμη μία σεζόν, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και φέτος ένα ακόμα ευρωπαϊκό εισιτήριο (5η θέση), έχοντας όμως σαφέστατα πολύ πιο δύσκολο έργο από πέρσι. Κράτησε όλο τον βασικό κορμό με την έμπειρη Καζάκη και τις ταλαντούχες Βασιλείου, Χριστοπούλου, Κούρτη, Καραμάνου, ενώ πρόστεσε στο ρόστερ του και δύο ξένες, την Καμερουνέζα Εουνίσε (Δ. ίντερ) και την Σέρβα Κόρατς (Τ/Φ), ωστόσο η Αφρικανή δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.

Το Πανόραμα αρχίζει τη σεζόν με νέο προπονητή τον έμπειρο Σωκράτη Βακάλη -πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γυναικών (2012-2015)- που επιστρέφει στην Α1 Γυναικών μετά από 11 χρόνια, όταν και βρισκόταν στον πάγκο του Αρίωνα Πτολεμαΐδας. Η ομάδα κράτησε τα κορίτσια που ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν με εξαίρεση την Προκοπίδου, ενώ απέκτησε την Κύπρια Λύτρα (Τ/Φ), καθώς και δύο ξένες περιφερειακές την Αμπίλντα από το Καζακτσάν και τη Ροντρίγκεζ από τη Βραζιλία. Στο ξεκίνημα της σεζόν πάντως οι δύο τους δεν θα παίξουν μαζί, αφού η δεύτερη βρίσκεται με την Εθνική Βραζιλίας στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα, ενώ όταν επιστρέφει θα φύγει η Αμπίλντα για το Πανασιατικό.

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ
Μενέλαος Δανήλος (τεχνικός Καματερού): «Είμαστε χαρούμενοι που το πρωτάθλημα επέστρεψε σε ενιαία κατηγορία. Σαφώς η βοήθεια από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τη χρηματοδότηση από το στοίχημα έχει δώσει τη δυνατότητα στις ομάδες να επενδύσουν και σε ρόστερ και υποδομές. Ξεκινάμε πάντα τη σεζόν με στόχο την παραμονή. Σίγουρα έχουμε αρκετά νεανική ομάδα και προσπαθούμε να δίνουμε χώρο και χρόνο στα νέα κορίτσια. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς εμφανίστηκε και 3η ομάδα (Πυλαία) που θα διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ η νεοφώτιστη ΑΕΚ και η Άρτα έχουν δυναμώσει αρκετά. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και τα ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Αύριο είναι ένα δύσκολο ματς, είναι μια πρεμιέρα, θεωρώ πως θα είναι ντέρμπι. Ειδικά μέσα στο Καματερό πιστεύω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο».

Σωκράτης Βακάλης (προπονητής Πανοράματος): «Θα είναι ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βλέπω και στους προπονητές μια διαφορετική, πιο σύγχρονη οπτική, να προσπαθούν να παίξουν γρήγορα. Αυτό θα βοηθήσει πολύ να ανέβει το επίπεδο. Είναι ευχάριστη έκπληξη και ο ερχομός της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία. Το Πανόραμα έχει νεανικό σύνολο, προσπαθούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο. Έχουμε τα εχέγγυα αλλά χρειαζόμαστε υπομονή και χρόνο γιατί τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από καιρό, αν μας αντέξει το σκοινί. Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλους τους συντελεστές του πρωταθλήματος».

 



e-genius.gr ...intelligent web software