Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Pregame (8/5/2019)

OXE TELIKO
Handball Premier (ημιτελικά), Α1 Γυναικών (τελικός)

 

 

ΠΑΟΚ Βεργίνα TV- ΑΕΚ (18:00, ΕΡΤ3)
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους το απόγευμα της Τετάρτης στη Νεάπολη, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού της Handball Premier.
H AEK προηγείται με 1-0 στις νίκες μετά το δραματικό 27-26 του περασμένου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και χρειάζεται μία νίκη για να προκριθεί στους τελικούς, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Στο στρατόπεδο του γηπεδούχου ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν ο Αποστόλης Παλάσκας και ο Άκης Κυπραίος θα είναι αξιόμαχοι, καθώς και οι δύο βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας. Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Δηλώσεις
Βαγγέλης Αραμπατζής (διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ): «Για εμάς ο αγώνας της Τετάρτης αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία ώστε να παραμείνουμε στη διαδικασία της πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος. Φέτος οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι είναι ισοδύναμες, ενώ και στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα δείξαμε ότι παρά τις σημαντικές απουσίες μας δεν υστερούμε σε ποιότητα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Θανάσης Συγγάρης (τερματοφύλακας ΑΕΚ): «Πλέον, συνεχίζουμε την καθημερινή προσπάθεια με αρκετή δουλειά. Θέλουμε με καλή εμφάνιση να πάμε στη Θεσσαλονίκη και να πάρουμε τη νίκη για να τελειώσουμε τη σειρά των ημιτελικών και να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό».

Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Αερωπός Έδεσσας (16:00)
Στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Handball Premier, ο Αερωπός Έδεσσας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγείται με 1-0 στη σειρά και χρειάζεται ακόμη μια νίκη προκειμένου να περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Έδεσσα. Για τον τεχνικό του Ολυμπιακού αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.
Από την άλλη πλευρά, ο Αερωπός με όπλο την δυνατή έδρα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο απέναντι στους ερυθρόλευκους που είναι το φαβορί προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά και να τη στείλει σε τρίτο παιχνίδι. Εξάλλου, η παρουσία του Αερωπού στην τετράδα του πρωταθλήματος πίσω από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι από μόνη της μια τεράστια επιτυχία.
Δηλώσεις:
Γιώργος Μπάρμπας (τερματοφύλακας Αερωπού Έδεσσας): «Ο αυριανός αγώνας είναι στην έδρα μας και με την παρουσία του κόσμου μας είμαστε πάντα πιο δυνατοί. Στόχος μας είναι μια καλή εμφάνιση. Το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι εδώ είναι από μόνο του μια μεγάλη επιτυχία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα παίξουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ (18:00)

Στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί ο 2ος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε ΟΦΝ Ιωνίας και ΠΑΟΚ Mateco.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης και Κυπελλούχος Ελλάδας προηγείται με 1-0 από την νίκη της το περασμένο Σάββατο και θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες της, φτάνοντας κοντά στον τίτλο.
Η Νέα Ιωνία με την δύναμη της έδρα της και με τον αέρα της πρωταθλήτριας επί πέντε σερί χρόνια, θα προσπαθήσει να φέρει την σειρά στα ίσια.

Δηλώσεις

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια ΟΦΝ Ιωνίας): «Οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές, έχουν όμως διαφορετική φιλοσοφία γιατί η δική μας ομάδα εμπιστεύεται κυρίως την Ελληνίδα αθλήτρια. Δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Παίζουμε στην έδρα μας κάτι που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε. Η ομάδα μας έχει νοοτροπία νικητή και αυτό το έχει αποδείξει με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και την σταθερή παρουσία της την τελευταία δεκαετία σε τελικούς πρωταθλημάτων και κυπέλλου».

Δήμητρα Μπατζαρακούδη (δεξί εξτρέμ ΠΑΟΚ): «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Θέλουμε την νίκη, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη τη χρόνια. Η ομάδα μας έχει πολύ δίψα και θέληση και θα καταθέσουμε σώμα και ψυχή για να πάρουμε την δεύτερη νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο»

 



e-genius.gr ...intelligent web software