Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

H Γ.Β. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ χορηγός των Εθνικών ομάδων Νέων και Εφήβων!

| Εθνική Ομάδα Νέων

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Γ.Β.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που αφορά τη χορηγική υποστήριξη των Εθνικών ομάδων χάντμπολ Νέων (Κ20) και Εφήβων (Κ18).

Το λογότυπο της Γ.Β.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ θα βρίσκεται στις εμφανίσεις των Εθνικών μας ομάδων, οι οποίες θα πάρουν μέρος στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν σε Σλοβενία (10-21 Ιουλίου) και Μαυροβούνιο (6-18 Αυγούστου).

Η Γ.Β. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ υποστηρικτής του ευ αγωνίζεσθαι και του αθλητικού πνεύματος, στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα τους νέους αθλητές, ενθαρρύνοντας και ενισχύοντας τις προσπάθειες τους.

Η Γ.Β. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά, με εξαγωγική δραστηριότητα στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων -με εγκαταστάσεις στο Βελιγράδι της Σερβίας- και την Κύπρο.

Η γκάμα των ανταλλακτικών καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών, με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ ελαστικών και ζαντών. Διαθέτει κεντρικές εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 14.000 τμ στο Κορωπί Αττικής, δημιούργησε το μεγαλύτερο Διαβαλκανικό Κέντρο Διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων συνολικής έκτασης 5.000 τμ. στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, ενώ μέσω εμπόρων- συνεργατών καλύπτει όλη την επικράτεια με δίκτυο πωλήσεων σε όλες τις πόλεις και τα νησιά.

Η εταιρία διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα ISO 9001-2015 τα τελευταία 15 χρόνια και διατηρεί το τρίπτυχο Γνώση- Αξιοπιστία- Ποιότητα.

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software