Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Μεγάλη Βρετανία- Ελλάδα (26/10, 16:00)

| Εθνική Ομάδα Γυναικών

Στη «μάχη» της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 ρίχνεται σήμερα η Εθνική Γυναικών στην πόλη Σιαουλιάι της Λιθουανίας, όπου διεξάγεται ο 1ος όμιλος.

Πρώτος αντίπαλος της Ελλάδας είναι στις 16:00 η Μεγάλη Βρετανία με την Εθνική μας να είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ταυτόχρονα θέλει να έχει μια καλή εικόνα, ενόψει του αυριανού (16:00) παιχνιδιού με τη Λιθουανία που θα κρίνει την πρώτη θέση και την πρόκριση στα πλέι οφ.

Χθες υπήρξε αναστάτωση στην αποστολή της Εθνικής, καθώς οι βαλίτσες του τεχνικού επιτελείου και των αθλητριών δεν έφτασαν στο Βίλνιους, αλλά παρέμειναν στη Βαρσοβία που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός της ομάδας. Τελικά μετά από επικοινωνία με την αεροπορική εταιρεία, τα πράγματα έφτασαν σήμερα, λίγο πριν το παιχνίδι στο ξενοδοχείο.

Η 16αδα της Εθνικής Γυναικών για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία αποτελείται από τις αθλήτριες:
Αργυροπούλου, Κερλίδη, Μεντεσίδου, Σεβδίλη, Κουλούρη, Μ. Κουκμίση, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Χατζηπαρασίδου, Ανδρίτσου, Αμβροσιάδου, Ζενέλι, Σαμολαδά, Ψαριώτη, Γκάτζιου, Ράτσικα.
Εκτός 16αδας έμεινε για το σημερινό παιχνίδι η Τσικνάκη.

«Έχουμε θετική σκέψη και πάμε να παλέψουμε την πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε την κακή παράδοση με τη Λιθουανία, έχουμε δύο ήττες, οριακές στο γκολ. Το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό ενόψει του δεύτερου αγώνα που είναι… τελικός. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να δούμε το παιχνίδι Λιθουανίας- Μεγάλης Βρετανίας, καθώς η Λιθουανία άλλαξε πρόσφατα προπονητή», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος.

*Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου η Λιθουανία νίκησε 37-23 τη Μεγάλη Βρετανία 

*Οι δύο αγώνες της Εθνικής Γυναικών μεταδίδεται σε παραγωγή του ΕΗF TV έναντι αντιτίμου.
https://ehftv.com/paywalls?context=ffANDTvBxcPF~OcCmZ60WD~4V5ahsghj



e-genius.gr ...intelligent web software