Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Η αποστολή της Εθνικής Εφήβων για το EURO 2024

| Εθνική Ομάδα Εφήβων

Τα ξημερώματα της Τρίτης (6/8) η Εθνική Εφήβων αναχωρεί οδικώς από τη Βέροια με προορισμό την Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, όπου και θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 το διάστημα 7-18 Αυγούστου.

Η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί σε τελική φάση της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας μετά από 27 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα μετά το 1997 (4η θέση στην Εσθονία).

Η 17αδα της Εθνικής Εφήβων
Aλεξίου, Ταπάντζης, Μπαλτζής, Κερλίδης (Φέρωνας Βέροιας), Θεολόγης, Τζέλη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τσιούμας, Λίτσης, Ζησιμάτος (ΑΣΕ Δούκα), Σαλτιέλ, Χαριζόπουλος (ΧΑΝΘ), Κοτζιάς, Ραράκος (Ιωνικός ΝΦ), Παπαδημητρίου (Φίλιππος Βέροιας), Κραουνάκης (Αθηναϊκός), Κιούσης (ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου), Σφακιωτάκης (Μπάλινγκεν- Γερμανία)

Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ΟΧΕ Χαράλαμπος Προδρομίδης, προπονητές οι Αντώνης Δάσκαλος, Νίκος Μωυσής και φυσιοθεραπευτές οι Άγγελος Παππάς, Παύλος Καλαβάζης.

«Είμαστε έτοιμοι»
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Δάσκαλος δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:
«Κλείνοντας σήμερα το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας μας ύστερα και από τα φιλικά με τη Βόρεια Μακεδονία θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να μπούμε στη μάχη του πανευρωπαϊκού. Τα παιδιά εδώ και 10 περίπου μέρες τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και προσπαθούν να αφομοιώσουν όλα όσα θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας. Δυστυχώς από την αρχική κλήση έχουν κοπεί κάποια παιδιά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρίσκονται εκτός εθνικής ομάδας. Όσον αφορά το αγωνιστικό, είμαστε σε ένα αρκετά δύσκολο όμιλο με μεγάλες σχολές του αθλήματος. Έχουμε περάσει τη φιλοσοφία στα παιδιά, παιχνίδι το παιχνίδι, οπότε ζούμε κι αναπνέουμε για το πρώτο ματς με τους Σλοβένους. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Χαμηλά το κεφάλι και θα τους συναντήσουμε όλους μέσα στο γήπεδο. Ραντεβού στο Μαυροβούνιο».

Οι όμιλοι της διοργάνωσης
1ος όμιλος: Κροατία, Σλοβενία, Σερβία, Ελλάδα
2ος όμιλος: Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Βόρεια Μακεδονία
3ος όμιλος: Δανία, Νορβηγία, Τσεχία, Ουκρανία
4ος όμιλος: Σουηδία, Ουγγαρία, Ελβετία, Ισραήλ
5ος όμιλος: Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Ρουμανία
6ος όμιλος: Ισλανδία, Μαυροβούνιο, Νησιά Φερόε, Ιταλία

Οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι δύο καλύτεροι δεύτεροι όλων των ομίλων θα προκριθούν στην κυρίως φάση της διοργάνωσης.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το ΕΗF TV

To πρόγραμμα του 1ου ομίλου
(Μοράτσα, Ποντγκόριτσα)

Τετάρτη 7 Αυγούστου
13:00 Σλοβενία- Ελλάδα
15:30 Κροατία- Σερβία

Πέμπτη 8 Αυγούστου
13:00 Ελλάδα- Κροατία
15:30 Σερβία- Σλοβενία

Σάββατο 10 Αυγούστου
18:00 Σερβία- Ελλάδα
20:30 Κροατία- Σλοβενία

 



e-genius.gr ...intelligent web software