Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Όλοι στη Χαλκίδα την Κυριακή- Αναπτυξιακό τουρνουά ενόψει Εθνικής Ανδρών

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Την επόμενη Κυριακή στις 12 Μαρτίου 2023 η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει (18:00) το Βέλγιο στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του ΕURO 2024.

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων και με στόχο να ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματος να προκριθεί στην τελική φάση του EURO για πρώτη φορά στην ιστορία του, η ΕΑΠ/ΟΧΕ σε συνεργασία με την ΕΣΧΑ διοργανώνει τουρνουά τις ώρες 10:00-15:00, στις ηλικιακές κατηγορίες Μίνι Αγόρια- Κορίτσια, Παμπαίδες Β’- Παγκορασίδες Β’.

Τα σωματεία που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά θα πρέπει να αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής, το αργότερο έως την Τρίτη 7/3/2023 στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους, θα λάβουν προσκλήσεις για τον αγώνα Ελλάδα- Βέλγιο, ενώ η Ομοσπονδία έχει φροντίσει για τη σίτιση των αθλητών και των αθλητριών.

Παράλληλα η Ομοσπονδία καλεί όλα τα σωματεία της ΕΣΧΑ και της Κεντρικής Ελλάδας να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας και να σταθούν στο πλευρό της στον κρίσιμο αυτό αγώνα που αφορά όλο το ελληνικό χάντμπολ.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να υπάρξουν οργανωμένες ή μεμονωμένες μετακινήσεις προς τη Χαλκίδα, η ΔΕΠ/ΟΧΕ και η ΕΣΧΑ αποφάσισαν την Κυριακή 12 Μαρτίου να μην οριστούν επίσημοι αγώνες ηλικιακών και εθνικών πρωταθλημάτων στην Αττική.

Η Εθνική Ανδρών χρειάζεται τη στήριξη μας, είμαστε πολύ κοντά στο όνειρο και ΟΛΟΙ μαζί θα πάρουμε την πρόκριση!

 



e-genius.gr ...intelligent web software