Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Συζητήσεις για την Εθνική Ανδρών

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

51400270 1253052648177895 625330874472202240 n
Επικοινωνία με Σάββα Σάββα και Νικόλα Κατσιγιάννη

Στην Γερμανία βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και μέλος των Εθνικών ομάδων Κώστας Βιολιτζής μαζί με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Ανδρών, Νέων και Εφήβων Γιάννη Αρβανίτη και Γιώργο Χαλκίδη.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση Ερλάνγκεν- Μίντεν για την Μπουντεσλίγκα και στην συνέχεια συνομίλησε σε πολύ καλό κλίμα με τον 22χρονο περιφερειακό Σάββα Σάββα του Μίντεν και τον 36χρονο τερματοφύλακα του Ερλάνγκεν Νικολά Κατσιγιάννη.

Οι δύο αθλητές υψηλού επιπέδου έδειξαν αρχικά θετική διάθεση στο να βοηθήσουν την Εθνική Ανδρών σε ενδεχόμενο κάλεσμα από το τεχνικό επιτελείο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Ανδρών Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε σχετικά: «Κρατάμε ότι είχαμε πολύ καλή επαφή με τους δύο αθλητές και πιστεύω ότι λύσαμε τις όποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Θα έχουμε εκ νέου επικοινωνία το επόμενο διάστημα για να παρθούν κάποιες οριστικές αποφάσεις σχετικά με τις προθέσεις τις δικές μας και των αθλητών».

Από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Νέων και των Εφήβων Γιώργος Χαλκίδης είπε: «Εκτός από την επικοινωνία με τους Σάββα και Κατσιγιάννη, είχαμε συνάντηση με τον Κέβιν Σμιτ, τον μάνατζερ του Ερλάγκεν με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης στο Βέτσλαρ και διατηρούμε φιλικές σχέσεις. Συζητήσαμε το ενδεχόμενο της μελλοντικής συνεργασίας της Ερλάνγκεν με το ελληνικό χάντμπολ σε επίπεδο υποτροφιών για τους νεαρούς και ταλαντούχους Έλληνες αθλητές. Επίσης τον καλέσαμε στη Κοζάνη για να δει από κοντά το παιχνίδι Ελλάδα- Τουρκία (10 Απριλίου 2019) για τα προκριματικά του EURO 2020».



e-genius.gr ...intelligent web software