Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ EHF ΣΤΗΝ ΟΧΕ

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

EHF logo Blue RGB
Επιστολή του Προέδρου κ. Μίκαελ Βίντερερ για τον αγώνα Ελλάδα- ΠΓΔΜ

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF) κ. Μίκαελ Βίντερερ απέστειλε έγγραφο στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) με το οποίο την συγχαίρει για τις προσπάθειες της στην ομαλή έκβαση της αναμέτρησης Ελλάδα- ΠΓΔΜ στην Κοζάνη.

Αναλυτικά
«Αγαπητέ κε Πρόεδρε
Με την παρούσα επιστολή λαμβάνω την ευκαιρία να εκφράσω την εκτίμηση μου για την θετική συνεργασία σχετικά με τον προκριματικό αγώνα για το EURO 2020, ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδος και της ΠΓΔΜ που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.
Έχουμε ήδη ενημερώσει την Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ και δια μέσω αυτής, ολόκληρη την Ολυμπιακή Οικογένεια, ότι το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα, χάρις στις οργανωτικές και διαχειριστικές προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.
Οι προετοιμασίες που υποστηρίχθηκαν θετικά από τις Εθνικές ομοσπονδίες, η τεχνική σύσκεψη υπό την παρουσία του επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. Μάρκους Γκλάσερ, καθώς και τα ειδικά μέτρα εντός του γηπέδου που περιόριζαν τον αριθμό των θεατών, διευκόλυναν ώστε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί χωρίς καμία δυσκολία.
Αντιμετωπίζουμε αυτή την εξέλιξη ως πολύ θετική, μαζί με τις δύο ομοσπονδίες χάντμπολ, μπορέσαμε να διοργανώσουμε έναν σημαντικό αγώνα, όπως αυτός, παρ’ όλες τις παρεμβάσεις από διάφορες πλευρές.
Σαν αποτέλεσμα αυτού, μαζί αποδείξαμε ότι το άθλημά μας είναι ικανό να παρουσιάζει αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο και ότι οι εμπλεκόμενοι αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την ευθύνη τους.
Συνεπώς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς προσωπικά αλλά και τους συνεργάτες σας, σε επίπεδο ομοσπονδίας αλλά και τοπικών φορέων για τις προσπάθειές που καταβάλατε».

EHF GRE fyrom

 



e-genius.gr ...intelligent web software